Resultaten voor antimosproduct

 
 
antimosproduct
Groene Aanslag.
Gebruik hiervoor een verstuiver, spons of borstel. Een antimosproduct kan ook gebruikt worden zonder nabehandeling, op voorwaarde dat je geen volgend product moet aanbrengen. Bij het inwerken van het product worden de bestaande mossporen vernietigd. Ook schimmels en algen worden erdoor van de muur verwijderd.
Uw gevel schilderen, stap voor stap Déco Solutions.
Een te hoge druk kan uw gevel beschadigen. U kunt de gevel ook met de hand schrobben: borstel de gevel grondig af met een harde borstel en maak hem stofvrij. Als er mos op groeit, verwijder dit dan met een antimosproduct.
Welke ontmossingsproducten gebruiken Dak laten ontmossen.
Het eerste product dat gebruikt wordt, is om alle mos en algen van je dak te verwijderen. Door het aanbrengen van een anti-mosproduct komt het mos los van je dak. Afhankelijk van het productmerk en van de hoeveelheid mos dat aanwezig is op je dak, zal het anti-mosproduct verdund worden met water.
Ontmossen Dakwerken.
Om na de behandeling mosvorming en algengroei zo veel mogelijk te voorkomen, kunnen wij preventief en periodiek het antimosproduct aanbrengen. De periodiciteit hiervoor wordt bepaald door de ligging, helling en oriëntatie van het dak. Door de steeds strengere wetgeving betreffende asbest, is het verboden om daken met asbesthoudende leien of golfplaten te ontmossen kb 16 maart 2006.
Het dak ontmossen Brico.
Om mossen te verwijderen, volstaat het een borstel te nemen en water waarin wat bleekwater is opgelost. Maar als het probleem niet aan de basis wordt aangepakt, zal het snel weer opdoemen! Welke producten gebruiken? Om goede resultaten te bekomen gebruikt u best professionele producten die u vindt in de Gouden Gids rubriek 6640 Waterdichtingswerken of 7405. Gevelreiniging en onderhoud. Vermits dit soort producten voor vakmensen bestemd is, staat het elke aannemer vrij de prijs te bepalen die hij wil vragen. De producten van Pelicoat zijn op dit ogenblik de enige die voor een deel van het gamma, biologische oplossingen aanbiedt via de firma Logiprotec. Biologische producten zijn minder agressief dan de klassieke producten en bevatten weinig of geen oplosmiddelen. Ze worden onder de vorm van gel verkocht wat een makkelijke toepassing mogelijk maakt. Het dak ontmossen. Abonneer je op de nieuwsbrief. We konden uw verzoek op dit moment helaas niet verwerken. Probeer het later nog een keer. Werken bij Brico. Maxeda DIY Group. Advies en inspiratie. Bricofiches: alles voor de tuin.
Ontmossen van daken: voordelen en nadelen.
Antimosproduct is een schimmelwerend product dat alle vegetatie op het dak doodt zoals algen, schimmels en mossen. Eens het product is aangebracht, moet u het een aantal uur laten inwerken. Hierna kunt u met de hogedrukreiniger alle restanten van het dak afspuiten en komen ze gemakkelijker los. Mik hierbij goed in alle voegen en spleten want hier gedijt het mos het liefst. Na de antimosbehandeling brengt u best ook een nawerkende antimoslaag aan waarmee u uw dak beschermt voor de komende jaren. Deze stap is zeker niet noodzakelijk voor een mooi dak maar op lange termijn loont het natuurlijk om het dak te behandelen tegen toekomstig mos. Een nadeel van een extra antimoslaag is de prijs, die ongeveer dubbel zo hoog ligt als bij een gewone ontmossing zonder nabehandeling met transparante beschermlaag. Op lange termijn kan dit echter wel lonen want afhankelijk van uw type dak krijgt u van de mosbestrijdingsdienst meestal een garantieperiode van 5 à 10 jaar. Krijgt u in deze periode opnieuw last van mosgroei, groene uitslag op het dak of zelfs vochtproblemen? Dan kunt u rekenen op een nieuwe gratis ontmossing met nabehandeling. Waarom best uw dak niet zelf ontmossen.
Het dak ontmossen Brico.
Na een ontmossing volgens de regels van de kunst met onder meer het gebruik van een mineraal product dat nieuwe mosvorming tegengaat, laten de positieve effecten zich ook weer gedurende een tiental jaren voelen. Daken worden in de eerste plaats ontmost om esthetische redenen, maar de behandeling heeft wel meer voordelen. Indien u het te ver laat komen kan in uitzonderlijke omstandigheden een dak dat bedekt is met mos, zijn vochtwerende functie verliezen. Laat u niet oplichten. Als u beslist zelf uw dak, muur, terras. te ontmossen, kan u de werkwijze volgen die we hierna beschrijven. Indien u het niet zelf doet, kan u bij een aantal gespecialiseerde ondernemingen een offerte vragen en die grondig vergelijken. U zal zien dat de prijzen heel erg variëren sommige firma's' vragen het drievoudige van hun collega's. Onze vrijblijvende richtprijs is 40 euro per m2. Ga ook niet in zee met de eerste de beste firma het spijt ons het te moeten zeggen, maar deze nichesector heeft niet echt een goede naam. Vraag een aantal referenties ook" van een tiental jaar geleden" en informeer of die klanten tevreden waren van het werk en de prijs.
De Backer Cleaning Products.
Bestel 36.41 25kg. Voor het snel en veilig absorberen van gemorste. Bestel 15.72 20kg. Bestel 3.20 1L. Bestel 11.04 5L. Bestel 2.40 1L. Bestel 6.40 5L. Grilo Des Antimosproduct. Grilo Des Antimosproduct. Bestel 14.34 5L. Bestel 6.08 4 x 5 l.
Mos verwijderen GAMMA.
Maar nog beter is om mosgroei in je grasmat te voorkomen: dat kan door op tijd te bemesten en kalk te strooien, zodat het gras de concurrentie met het mos aankan. Na een natte winter kan het mos in een gazon flink gaan woekeren.
ONDERGROND VOORBEREIDEN Artikel Dobbit.
Reinigen met water volstaat, met aangepast reinigingsmiddel of ammoniak. Mos verwijder je makkelijk met de hogedrukreiniger, en behandelen kan met een antimosproduct. Sommige muren vertonen een witte uitslag, maar dat borstel je gewoon weg. Loszittende onderdelen of verf krab je weg.

Contacteer ons